Březnová #insta galerie

První dubnové dny jsou za námi, a to včetně pořádně aprílového počasí. Proto je nejvyšší čas na #insta galerii za minulý měsíc. Tentokrát není tak bohatá jako jindy, jelikož spoustu času (i peněz) spolklo stěhování do nového bytu. Ale příští měsíc to snad zase napravím, jelikož si brousím zuby na několik nových podniků :-).


1., 2. Do SKØGU chodím docela často. Prostředí je boží, mají samé dobroty a obsluha už se taky zlepšila. Na první fotce crumble jako od maminky, na druhé roztomilý hruškový cupcake. A cappuccino už je klasika. Pokud jste tu náááhodou ještě nebyli, je čas to napravit.
3. Malinovka v MY FOOD je pro mě v poslední době nejlepším způsobem, jak zahnat žízeň, když se zrovna pohybuji ve Vaňkovce. Je výborná, stojí pár korun a už jenom ten kelímek zvedne náladu :-).


1. Opět MY FOOD a oběd do práce, tedy salát s červenou řepou a kozím sýrem. Když není čas vařit, jsou jejich hotové krabičky ideálním řešením, jak si i přes to dát něco zdravého a chutného. Bábovička jako dezert nesmí chybět.
2. Obědové menu v Kabaretu Špaček, tentokrát v podobě vepřové panenky s bylinkami a pečeným bramborem. Nabídka tady celkově bývá zajímavá a originální a zatím jsem si vždycky pochutnala.
3. Burger v Prvních sadech, který mě tak trošku zklamal. Nebyl rozhodně špatný, ale od podniku, který se na burgery a sendviče specialiuje, bych čekala větší chuťovou bombu.


1., 2. Vivobene Gusto patří mezi podniky, které jsem si oblíbila hned při první návštěvě. Kanapka s lososem byla ideálním malým zobnutím k vínu a pappardelle renato poctivým denním menu. Tady ale nešlápnete vedle, ať si dáte cokoliv.
3. Úplně poprvé jsem navštívila Forhaus a nechápu, proč jsem to neudělala už dávno. Dokonale krémové rizoto s cuketou a červenou čekankou, na které sem určitě zajdu znovu. A nejen na něj, celý jídelní lístek vypadá lákavě.



1. Zase jedna z fotek mého kuchařského umění. Ovesná kaše s hruškou, goji a medem. Tahle snídaně na různé variace se mi snad nikdy neomrzí.
2. První návštěvník v našem novém bytě. Fotka tak trochu mimo mísu, ale nemohla jsem odolat. Přišel úplně sám až do obýváku, od sousedů přes terasu a otevřené balkonové dveře. Běhal, mňoukal a moc se mu nechtělo odejít, tak jsme ho museli jít vrátit dveřmi :-).
3. Na závěr zase jedna pracovní. Připrava cappuccina mě nepřestane bavit a někdy se i ten krásný obrázek podaří.

A co vy, jak jste si užili březen? Navštívili jste nějaký zajímavý podnik? :-)

Kafe v Brně: Facebook, Instagram, Zomato

Žádné komentáře:

Okomentovat